image

Δείτε την ομιλία του κ.Γκούμα από το Παν/μιο Πατρών καθώς και της ομιλίας της προέδρου του Ιατρικού μας Συλλόγου κας Φρατζάκη (από το 1.51′ και μετά). Επίσης την βράβευση και απονομή αναμνηστικών στον κ.Βλασταράκο ( από το 4′ και μετά) γιά την προσφορά του από τον κ.Γκούμα για τα 50χρόνια του Παν/μίου Επίσης απονεμήθει αναμνηστικο στον κ.Γερουλάνο Πρόεδρο του ΔΙΙΚ , στον Αντιπρόεδρο του ΔΙΙΚ κ.Παυλίδη καθώς και στην πρόεδρο του ΙΣΚΩ κας Φρατζάκη. Βράβευση έγινε και στους πρωταύσαντες των Ιατρικών Σχολών της χώρας.

 

 η ορκωμοσία των πρωτευσάντων με τον όρκο του Ιπποκράτη στις  σχολές Ιατρικής της Επικρατείας υποψηφίων φοιτητών καθώς και των αριστευσάντων φοιτητών νέων ιατρών  παρουσία όλων των αρχών του νησιού, της Περιφέρειας, του Δήμου, του Π.Ι.Σ, του Ιατρικού Συλλόγου Κω των 7 πρυτάνεων όλων των σχολών της Ιατρικής της Χώρας και των 40 προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της Επικρατείας.
η ορκωμοσία των πρωτευσάντων με τον όρκο του Ιπποκράτη στις σχολές Ιατρικής της Επικρατείας υποψηφίων φοιτητών καθώς και των αριστευσάντων φοιτητών νέων ιατρών παρουσία όλων των αρχών του νησιού, της Περιφέρειας, του Δήμου, του Π.Ι.Σ, του Ιατρικού Συλλόγου Κω των 7 πρυτάνεων όλων των σχολών της Ιατρικής της Χώρας και των 40 προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της Επικρατείας.

Σχετικές Εικόνες:

Leave a Comment